The standard Lorem Ipsum passage, used since the 1500s

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

Section 1.10.32 of “de Finibus Bonorum et Malorum”, written by Cicero in 45 BC

“Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?”

EN NL

Curriculum Vitae

Terence Tengker

Als ik een visitekaartje zou hebben zou daar als functie “creator” op staan. Ik hou van het bedenken en maken van mooie en nuttige dingen. Dat die dingen geld op moeten brengen is een must. We zijn tenslotte aan het ondernemen.

Zakelijk bedenk en maak ik voornamelijk commerciële onine communicatie middelen voor mijn klanten, die weten dat ik dag en nacht voor ze klaarsta om de gestelde doelen te behalen. De online economie is tenslotte een 24-uurs economie.

Privé doe, bedenk en maak ik graag dingen in en rond het huis, en dan voornamelijk met mijn handen. Even geen scherm voor mijn neus en quality time met mijn gezin. En als we van huis gaan, dan gaan we graag ver weg, naar warme landen, om te relaxen en om nieuwe dingen te ontdekken.

Over mij

E-Commerce

Ik ben een commerciële jongen. De dynamiek tussen vraag en aanbod en het stimuleren van de “needs and wants” van een klant is wat me fascineert. Ik gebruik het hele scala aan online-, en offline marketing-tools om een online klant te verleiden.

Webdesign

Door samen te werken met de opdrachtgever en een grafisch vormgever komen we tot een ontwerp voor een website, mailcampagnes of online advertenties die bezoekers amuseren en intrigeren en waar zij intuïtief, simpel en makkelijk kunnen doen wat zij willen.

Webdevelopment

Voor SEO en SEA is een goede technische werking en opbouw van een website essentieel. Door de jaren heen ben ik me daar alsmaar meer in gaan specialiseren. Ik werk met diverse platformen waarvan de bekendste WordPress en Magento zijn.

ICT

Ik heb werkervaring met het beheren van Windows servers, SQL servers en Microsoft Dynamics. Voor webdevelopment heb ik o.a. Linux webservers leren configuren en integraties gebouwd met externe applicaties voor inkoop, logistiek en werving & selectie platformen.

Project Management

Achter een website zit vaak een hele keten aan financiële-, administratieve-, logistieke- en inkoop systemen. Met een soepele integratie van deze keten kan je effectief en efficiënt ondernemen en win je tijd en geld. Ik heb ervaring met het integreren van deze keten.

Copywriter

Ik schrijf graag en ben een online copywriter. Voor webteksten, advertentieteksten, SEO, whitepapers, handleidingen en reviews draai ik mijn hand niet om. Door internationale woon- en werkervaring ondersteun ik internationale opdrachtgevers in diverse talen.

Ervaring

2012/01 – heden (full-time)
2006/01 – 2011/12 (part-time)

Commecom

Ondernemer / Online Media Specialist

In 2012 ben ik me full-time gaan focussen op mijn passie: online marketing. Door online cursussen, en trainingen heb ik me online marketing, social marketing, frontend en backend development eigen gemaakt.

2010/12 – 2011/12

X-ingredient, Den Bosch

Project Manager Online

Bij X-ingredient bedenken, ontwerpen en realiseren ze alle middelen voor online en offline campagnes van gerenomeerde klanten. Als projectmanager was ik verantwoordelijk voor de online afdeling.

2007/07 – 2010/12

Van Zelst Automaten, Eindhoven

Marketing en ICT Manager

Verantwoordelijk voor marketing communicatie, applicatiebeheer IT infrastuctuur, leveranciersselectie voor ERP systeem en implementatie Mycrosoft Dynamics NAV.

2004/06 – 2005/06

Axios Systems Ltd, Edinburgh

Support Analyst

Verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van Service Desks van mondiale ondernemingen die de IT Service Management software suite Assyst gebruiken.

Cursussen

2015/12

Magento Inc, Los Angeles

Core Principles for Theming in Magento

Online classroom cursus voor het maken van thema’s in Magento 1.x.

2014/11

Magento Inc, Los Angeles

Magento Unleashed

Online cursus voor gebruikers van Magento CMS voor optimaliseren van sales.

2007 – 2008

DIN Solutions, Maastricht

Microsoft Dynamics NAV

Diverse cursussen voor beheer van modules: Financieel, Inkoop, Verkoop, Logistiek, CRM en Service.

2004 – 2005

Axios Systems

Assyst Professional Silver Accreditation

Certificaat voor het beheer van Assyst software van Axios.

2004

Axios Systems

ITIL Foundation

ITIL Certificaat voor het systematische beheer en inrichting van IT infrastructuur binnen een organisatie.

Opleiding

1992 -1997

Hogeschool Zuyd, Heerlen

Voeding & Marketing

HBO opleiding voor voedingsbranche met raakvlakken tussen Levensmiddelentechnologie & HEAO Commercieel. Niet afgestudeerd.

1992 -1997

Hogeschool IJsselland, Deventer

Commerciele Chemie

Opleiding tot chemicus met bedrijfseconomische kennis. Propeadeuse behaald.

1982 -1988

Marianum, Groenlo

Havo

Havo diploma met vakken: Wiskunde, Scheikunde, Natuurkunde, Biologie, Nederlands, Engels en Tekenen

Skills

Webdesign

75%

Frontend development

85%

Backend development

70%

SEO

80%

SEA

80%

Social Advertising

60%

Platformen

Magento

70%

WordPress

85%

Office

89%

Microsoft Dynamics

40%

Talen

Nederlands

96%

Engels

95%

Frans

70%

Duits

60%

Spaans

30%

Opdrachtgevers

Voor deze opdrachtgevers heb ik opdrachten uitgevoerd.

Portfolio

Referenties

Als a-technische vent, ben je afhankelijk van technische neuroten. Terence is anders: in minder dan no time had hij “mijn techniek” op de locatie aan de praat. Next step was logisch: deze man inhuren om de website plus de informatie- en coördinatie-chaos van de interne informatiestromen bij ABC Vision aan te pakken. Hij heeft alles onder handen genomen: de nieuwe website, de integratie van telefoons, tablets, en PC’s, en de backups van het complete systeem. En alles werkt nu vlekkeloos.

Paul Stassar

ABC Vision

We hebben jarenlang samen gewerkt vanuit hetzelfde gebouw. Terence was/is onze steun en toeverlaat voor onze website. Terence is rechtdoorzee en prettig om mee samen te werken. Een probleem heeft hij snel verholpen.

Geert-Jan & Loekie Sweegers

Administratiekantoor AK-Calculate

Beschikbaarheid

Per direct beschikbaar

Ik ben per direct beschikbaar voor commerciële-, (online)marketing- en ICT-projecten of vacatures in de omgeving van Nijmegen. Bel me 06-44114818 of stuur me een e-mail.